25 ÉVES VOLT A GELATIAMO

A tavalyi év elsöprő sikerének eredményeképpen, tenderkiírás nélkül nyertük el a 2016-os év Gelatiamo jégkrémkampányát. Ez az év kiemelkedő jelentőséggel bírt a Ragonese Kft. életében, hiszen fennállásának 25. születésnapját ünnepelte. Az ünnephez híven számos eseménnyel és kommunikációs elemmel készültünk.

Születésnapi rendezvényt szerveztünk a cég partnerei számára, neves előadóművészekkel és helyszíni programokkal. A rendezvény középpontjában a cég pályafutását bemutató fotókiállítás állt. A fotókat, a Ragonese Kft.-re jellemző közvetlen hangvételű, néhol vicces, máshol bensőséges felirattal láttuk el.

Egy jubileumi év nem múlhat el videoforgatás nélkül. A jeles alkalom kiváló lehetőség a visszatekintésre, összegzésre és a jövő felvázolására. A 25. születésnapi filmben a cégvezetők köszöntő beszédét a cég mindennapjait bemutató életképek festették alá. Rövid riportokat készítettünk a dolgozókkal és öröm volt látni, mennyire elkötelezettek a cukrászszakma és a Ragonese Kft. iránt.

A nyár folyamán tovább folytatódott az ünneplés, ezúttal a fogyasztókon volt a sor. Több, mint ami belefér elnevezésű promóciónk keretében minden 25. napon 250 db limitált példányú, jubileumi hűtőtáskát sorsoltunk ki a játékosok között, akik a termék vásárlásakor kapott blokk AP kódját töltötték fel nevezésként. Ezen felül minden 25. napon 1-1 családi wellness hétvége is gazdára talált. A promóció olyannyira sikeres volt, hogy a cég úgy döntött, a játék legeslegvégén legyen még egy plusz sorsolás, ahol a teljes időszak alatt játszott kódok közül sorsoltunk.

A születésnapi eseményeken és a nyári promóción felül, feladatunk volt még a cég új termékeinek online népszerűsítése. Pezsgő virtuális életet teremtettünk nemcsak a Gelatiamo saját facebook oldalán, de együttműködések segítségével számos, nagy rajongószámmal bíró, népszerű facebook oldalon is megjelent a márka. Pörgött az online kommunikáció és ezzel együtt pörgött az értékesítés. Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a kiváló évnek!


ÜGYFÉL: Ragonese Kft.

KAPCSOLAT

1036 Budapest, Lajos u. 118-120. IV./8.

   
Telefon: +36 1 430 0335
Fax: +36 1 430 0334
E-mail: office@welove.hu